Quantcast

El QuintoTapa arriba a Sant Joan Despí amb el producte de temporada com a protagonista

04.03.2019

Arriba el QuintoTapa Sant Joan Despí · Km0 amb l’impuls de l’Ajuntament de la ciutat i de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), que vol transmetre la seva dèria perquè els productes de proximitat del Parc Agrari estiguin entre els més valorats del país. Per aquest motiu, aquests productes seran els protagonistes de les propostes gastronòmiques dels bars i restaurants de Sant Joan Despí.

 

Del 7 al 24 de març, el producte fresc del Parc Agrari i de temporada serà el protagonista a més de 16 bars i restaurants de Sant Joan Despí

 

 

 

Tal i com passa en altres municipis de la comarca, el QuintoTapa dona protagonisme a la pagesia i als seus productes del Parc Agrari. Sant Joan Despí s’uneix al moviment amb la participació de més de 18 establiments participants que han acceptat el repte de sorprendre amb creacions basades en els productes de la comarca.

 

Premis al vostre gust!

Durant la ruta es podrà degustar la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto San Miguel ECO, un refresc o una aigua. El QuintoTapa és ple de bona gastronomia i de premis!

El premi “Tapaport Or” consisteix en un xec regal de 300€, el premi “Tapaport Argent” consisteix en un xec regal de 100€ i el premi “Instagram” consisteix en un xec regal de 60€ a la millor fotografia penjada a la xarxa social. Tots els xecs regals es podran utilitzar als establiments de restauració participants en la primera edició d’aquesta ruta gastronòmica. A Sant Joan Despí, el premis tenen a la restauració local com a protagonista!

Però això no és tot... El millor cambrer o cambrera també tindrà premi!

 

Els productes locals són els millors... i Sant Joan Despí també ho és!

I és que tot el que hi ha al voltant del QuintoTapa Sant Joan Despí és de primera qualitat: la seva gastronomia, la seva gent i el seu entorn. El Quinto Tapa és només una excusa per donar a conèixer aquest municipi i tot allò que té per oferir, com la celebració de l’Any #Jujol140, impulsada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí, municipi que acull un dels llegats més importants de l’arquitectura de Jujol. L’esdeveniment vol contribuir a la difusió de l’obra de Jujol i al reconeixement internacional d’una figura única del Modernisme.

 

Coincidint amb el QuintoTapa s’organiza la primera Fira Modernista dissabte 16 i diumenge 17 de març, que ens convida a fer un viatge un segle enrere en el temps per reviure l'àmbient de la societat de l'època i l'esplendor del moviment modernista amb artesans, tallers d’oficis i moltes altres activitat. També, fins al 28 d’abril es pot visitar l’exposició Jujol, grans dibuixos, a Can Negre, amb originals de gran format elaborats pel genial arquitecte.

 

L’Any #Jujol140 va arrencar el juny de 2018 i es perllongarà fins setembre de 2019, quan es compliran els 140 anys del naixement de Jujol. Durant l’Any Jujol140 s’organitzaran activitats culturals, lúdiques, comercials, turístiques, patrimonials, promocionals, socials i ciutadanes, a Sant Joan Despí, ciutat que promou l’esdeveniment, i també a altres municipis vinculats a la figura de Josep Maria Jujol i al seu llegat arquitectònic.

 

Font: https://www.agtbaix.cat/noticies/item/308-el-quintotapa-arriba-a-sant-joan-despi-amb-el-producte-de-temporada-com-a-protagonista, 

Please reload

Secciones
Secciones
Please reload

Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now