Quantcast

Arriba el Tast de Calçots de Gavà per donar protagonisme a un dels productes estrella del Parc Agrar

Arriba el Tast de Calçots a Gavà durant el mes de febrer, amb dues activitats que promocionaran un dels productes més importants de l’horta gavanenca. Impulsat per l’Ajuntament de Gavà, col·laboren l’Agrupació de Restauradors de Gavà i la Cooperativa Agropecuària de Gavà, i compta amb la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), que vol transmetre la importància dels productes de proximitat del Parc Agrari i la voluntat que estiguin entre els més valorats del país.

La primera activitat va ser el Tast de Calçots de Gavà que es va organitzar el passat dissabte 16 de febrer a la Plaça Major, on es va poder degustar diferents propostes gastronòmiques amb Calçots, a més de poder adquirir aquesta verdura i altres productes del camp a pagesos de la ciutat. El Mercat Municipal va formar part de l’activitat amb un sorteig de paneres que es va realitzar entre tots els clients que van comprar la compra al Mercat.

Entre els dies 21 de febrer i 10 de març, el QuintoTapa Calçots de Gavà serà el protagonista de la restauració gavanenca, amb més de 20 bars i restaurants de la ciutat que han acceptat el repte de sorprendre amb creacions basades en els Calçots de Gavà. La ruta gastronòmica de tapes dona protagonisme a la pagesia, representada a la ciutat per la Cooperativa Agropecuària de Gavà.

Premis amb sabor a Calçots de Gavà!

Durant la ruta es podrà degustar la tapa Km0 (3,5 €) i la tapa de la casa (3 €) amb un Quinto San Miguel ECO, un refresc o una aigua. La ruta de Tapes de Tast de Calçots és ple de bona gastronomia i de premis! El premi “Tapaport Or” consisteix en un xec regal de 300€, el premi “Tapaport Argent” consisteix en un xec regal de 100€ i el premi “Instagram” consisteix en un xec regal de 60€ a la millor fotografia penjada a la xarxa social. Tots els xecs regals es podran utilitzar als establiments de restauració participants en l’edició d’aquesta ruta gastronòmica de 2019.

Els Calçots de Gavà són els millors... i Gavà també ho és!

I és que tot el que hi ha al voltant del Tast de Calçots de Gavà és de primera qualitat: la seva gastronomia, la seva gent i el seu entorn. Gavà té un front marítim de 4 quilòmetres de llarg, amb una pineda de 400 metres d’amplada i un sistema dunar únics, el Parc Natural del Garraf i un terme municipal ple de racons per gaudir de la història i la cultura. A més, el seu patrimoni arqueològic és de primera magnitud, destacant les mines prehistòriques -les més antigues d’Europa- i la popular Venus de Gavà -amb 5.800 anys d’antiguitat.

Font: https://www.agtbaix.cat,

#calçots #gastronomiabaixllobregat #gastroteka #gastronomialocal #gava #menjarbe #menjar

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now