Quantcast

El Baix Llobregat inaugura la primera franquícia [0% Gluten]

Després de l’obertura de la botiga escola a Vic, la firma d’establiments lliures de gluten se centra en Olesa de Montserrat per oferir la seva aposta d’alimentació saludable i ser un pol d’atracció per capitals com Igualada, Terrassa o Manresa

El muncipi d’Olesa de Montserrat (Barcelona) comptarà, a partir del 14 de desembre, amb una representació del nou concepte d’establiment inclusiu i lliure de gluten [0% Gluten], que ha apostat per aquesta localitat per obrir-hi la primera franquícia, capdavantera d’una fase d’expansió imminent de la firma a nivell català, abans d’obrir les botigues que ja estan en marxa a Madrid i a Bilbao.

Considerat un punt de trobada lliure d’al.lèrgens i d’alimentació de qualitat pensada per a tothom, també per al col.lectiu celíacs i les persones amb intoleràncies alimentàries relacionades amb la lactosa o l’ou, la seva màxima és aportar una oferta de productes saludables basats en el món de la fleca i la brioxeria, amb productes sense gluten i elaborats del dia, que es completarà amb una àmplia gamma d’aliments que es podran consumir en un modern i confortable establiment, d’estil minimalista, que neix sota el lema ‘Alimentació Saludable’.

Com totes les franquícies que s’obrin de la marca, el local d’Olesa està estudiadament distribuït de manera que l’obrador artesà queda anex a la zona de venda i degustació, d’es on es té total visibilitat del treball d’elaboració dels seus professionals, essent un atractiu més per als seus clients, i una manera de fabricar producte del dia gens convencional.

El nou [0% Gluten] donarà servei des d’Olesa a la zona del Baix Llobregat, l’Anoia i el Bages, una localitat de més de 23.000 habitants. Malgrat que la firma aposta per obrir establiments en poblacions que superin el cens de les 50.000 persones donada la seva especialització, s’ha valorat que la població és un punt de confluència entre les capitals del Bages, l’Anoia, el Vallès Occidental i el propi Baix Llobregat, comarques que registren més d’un milió d’habitants en conjunt, essent una garantia de viabilitat com a franquícia alimentària.

El nou establiment omplirà una demanda latent de totes les persones que volen apostar per una alimentació sana, fins i tot les que necessiten tenir cura de la seva dieta per prescripció mèdica, amb l’oportunitat de poder, a més de trobar-hi una àmplia gamma de pans i dolços beneficiosos per l’organisme i aptes per a tothom, que es complementaran amb amb àpats lleugers a base d’amanides, pasta fresca, pizzes o focaccies, o begudes com els sucs de fruita naturals; o tes, xocolates, cafès i llets de tot tipus.

http://www.hacerpanencasa.com/index.php?route=product/category&path=64

#0gluten #singluten #gastronomia #OLesaMOntserrat #BaixLLobregat #Restauració #caves

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now