Quantcast

POP UP GASTRONOMIC Experience al Celler Clos Pons de L’Albagès (Lleida)


El reconegut xef britànic Ross Gibbens, amb una prestigiosa trajectòria i experiència en cinc restaurants amb estrella Michelin al Regne Unit, porta el seu "expertise" per primera vegada al nostre país i tria el Celler Clos Pons (D.O. Costers del Segre) per compartir la seva cuina amb els amants i apassionats del bon menjar.

El Celler Clos Pons oferirà, en format pop up gastronòmic, una experiència única al seu espai de L'Albagès (Lleida) els dies 23 i 24 de setembre, tots dos dies a les 21.00 h. Una experiència culinària plantejada per gaudir de les fantàstiques creacions del xef britànic en la que serà la primera Gastro Pop Up Experience del Celler, punt de partida de moltes que aviat podran consultar-se a la seva programació.

Fidel al seu estil, Gibbens elaborarà el menú degustació d'ambdues nits escollint els nostres millors ingredients locals per potenciar-los amb les seves pròpies referències, purament britàniques. El resultat, una deliciosa barreja del millor de la nostra casa amb els sabors anglesos més potents.

"El meu estil de cuina es basa a utilitzar els ingredients que m'envolten, sense elements innecessaris ni floritures, deixant que l'ingredient sigui el rei. L'esdeveniment en el Celler Clos Pons serà la meva primera vegada cuinant a Espanya i vull sorprendre els convidats amb alguns ingredients i tocs especials, hi ha qui els coneixerà però uns altres segur que no", comparteix Ross Gibbens.

Una simbiosi perfecta per a aquestes dues "institucions" que treballen amb passió i respecte per la matèria primera, cadascuna en la seva parcel·la i en la part que li pertoca. Clos Pons cuidant la terra, en cadascuna de les fases del procés d'elaboració i amb fe plena a les mans expertes de l'enòleg Martí Magriña, responsables del bagatge vinícola que consolida el celler com un referent de qualitat. I Gibbens, en la cuina, cuidant cada detall per a la seva primera incursió al nostre país, donant com a fruit una excel·lent jornada gastronòmica.

Font: TimeOut Barcelona

#celler #clospons #lleida #gastronomía #rossgibbens #costersdelsegre #vins #caves #laGAstrotekaonline #Barcelona #BaixLLobregat #Restauració #maridatge

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now