Quantcast

Catalunya 2016 Regió Europea de la Gastronomia


La gastronomia catalana forma part de la identitat de Catalunya i és un element de diferenciació i de gran interès turístic.

La cuina catalana és més que un cúmul d'experiències delicioses, s'ha convertit en un model gastronòmic a seguir. El món culinari ha girat la mirada cap als nostres fogons. Així ho acredita el guardó que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016, promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a través de Prodeca i el d’ Empresa i Coneixement , a través de l’ Agència Catalana de Turisme així com de moltes entitats de l’àmbit de l’agroalimentació i el turisme enogastronòmic.

La distinció vol destacar les diferents cultures alimentàries europees, estendre l'educació per a una alimentació saludable i sostenible, fomentar la innovació gastronòmica i en definitiva contribuir a una millor qualitat de vida de les persones.

Dins del marc del projecte, durant tot l’any 2016 es duran a terme un gran nombre d’iniciatives, com fires i mercats, rutes i experiències turístiques, festes i campanyes gastronòmiques, jornades organitzades per col·lectius de cuina, gremis, centres de recerca i formació, campanyes de promoció del sector agroalimentari... i molt més!

Apostem per la gastronomia catalana arreu del món. Hi participes?

+INFO a: http://somgastronomia.cat

#somgastronomia #gastronomia #catalunya #barcelona #baixllobregat #restaurants #lagastroteka

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now