Quantcast

Vermut Solidario torna amb la seva versió més estiuenca: Summer Vibes by Vermut Solidario


El proper diumenge 17 de juliol, de 12 a 21h, torna a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm una nova edició de l'esdeveniment més solidari de Barcelona: Summer Vibes by Vermut Solidario

En aquesta ocasió, els beneficis obtinguts seran per a entitats que centren els seus projectes en la infància: l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, el Projecte Quimions, Sonrisas de Bombay i el Casal dels Infants

L'edició més estiuenca de l'esdeveniment solidari més divertit de Barcelona aterra a la ciutat amb 6 zones pensades per gaudir de 9 hores non stop de diversió: food & drinks, music, shopping corner by PopPlaces, trends lab, family zone by Atrápalo i activities. Els millors foodtrucks amb gastronomia local i internacional, un nou chill out i zones en què gaudir de concerts a l'aire lliure, un impressionant cartell musical, activitats Family&Friends per a tota la família, un córner shopping ple d'idees per comprar, exposicions d'art, tallers i moltes més novetats.

Una edició que es bolca en la infància i en les causes que els propis fans de l'esdeveniment han decidit donar suport a la seva pàgina de Facebook. Així, el 70% dels beneficis es donaran a Pulseras Candela en benefici de la investigació del Càncer Infantil de l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu. El 30% restant, es destinará equitativament entre el Projecte Quimions, Sonrisas de Bombay i el Casal del Infants, tots projectes centrats en la infància.

El cartell musical reunirà en aquesta edició a grans noms de l'escena musical nacional en 3 escenaris que combinaran diferents ritmes i que permetran gaudir de música a l'aire lliure i de sessions de Dj per no parar de ballar. Obren el cartell Dorian DJ Set i el grup indie del moment Bigott, a més de les actuacions de Twin Drama i Mr K!. Al costat d'ells, un cop més, l'actuació especial de DJ COCO, encarregat de tancar l'esdeveniment.

Una acurada selecció de foodtrucks amb la millor gastronomia oferiran innombrables opcions gastronòmiques: veganes, gluten-free, saludables, exòtiques, tradicionals... estaran disponibles per a tots els foodieadictes.

Un shopping córner by PopPlaces reunirà nombroses pop-up stores de les millors marques handmade i sostenibles de Barcelona; que es combinaran amb un laboratori de tendències musicals i d'art a la terrassa chill out.

A més, activitats per a tots els públics amenitzaran diumenge vermutero: una zona familiar organitzada per Atrápalo, monòlegs, beauty sessions i tractaments gràcies a Treatwell, tornejos de minisoccer, photocalls, un exclusiu servei de transport gràcies a Yugo i una infinitat de sorpreses.

Les entrades solidàries ja estan disponibles. A més de l'entrada normal (5€ amb una consumició), també està disponible en línia l'entrada-menú (15€ incloent 4 consumicions i el menjar), i la venda de la "fila zero".

#vermutsolidario #barcelona #gastronomia #esdeveniments #lagastrotekaonline #lagastroteka #restauració #casaldelsinfants #pulserascandela

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now