Quantcast

Degustació gratuïta de musclos i cava al Mercat de la Muntanyeta de Sant Boi


La iniciativa recupera la tradició gastronòmica mediterrània de les 'musclades' d'estiu

El dia 17 de juny, a les 11.30 hores, el Mercat de la Muntanyeta de Sant Boi oferirà una degustació gratuíta de musclos de roca del delta de l'Ebre acompanyada per una copa de cava.

El mercat santboià se suma d'aquesta manera per primer cop a les "Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava", una iniciativa que els Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna i el Gremi de Peixaters de Catalunya organitzen des de fa anys a diversos mercats de Barcelona (el Ninot, la Concepció, Sants i la Marina).

En aquesta cinquena edició, els 5 mercats participants repartiran un total de 7.500 racions de musclos a la marinera (1.200 al Mercat de la Muntanyeta) i 2.500 copes de cava.

Com a novetat d'aquesta edició, les peixateries participants sugereixen a la clientela aquest mes, receptes originals amb musclos elaborades pel Campus de Turisme, Hotelera i Gastronomia CETT-UB. La Federació de Productors de Marisc del Delta de l'Ebre també col·labora amb la iniciativa.

L'activitat pretén recuperar la tradició gastronòmica de les 'musclades' d'estiu típiques dels pobles de pescadors mediterranis, molt habituals abans a les revetlles de Sant Joan, Sant Pere i Sant Jaume aprofitant que en l'època de calor el mol·lusc mediterrani es troba ben ple i en el millor moment de sabor.

Si voleu gaudir de musclos de primera, a la nostra GastrotekaOnline en trobareu una relació de restaurants del Baix LLobregat i Sant Boi molt recomanables

#musclos #gastronomia #mercats #santboi #restaurants #santjoan #cava #baixllobregat

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now