Quantcast

“Tapes i Canyes” de Sant Vicenç dels Horts prepara la seva 5a edició per al proper mes de setembre d


Des que es va iniciar el 2012 fins avui, el Tapes i Canyes s'ha consolidat com una oportunitat de gaudir dels darrers dies de l'estiu amb amics i bona companyia. Els restaurants i bars de Sant Vicenç dels Horts, un any més, ens sorprendran amb un refresc i una petita meravella gastronòmica a les mans. Així que ja ho sabeu aneu reservant dates.

Tapes i Canyes de Sant Vicenç dels Horts se celebrarà de l’1 a l’11 de setembre de 2016.

No obstant, si voleu gaudir de la gastronomia de Sant Vicenç dels Horts,… Aquí us deixem unes quantes recomanacions dels millors restaurants de Sant Vicenç dels Horts, una bonica població del Baix Llobregat a Barcelona, o dinar o sopar és tota una experiència.

#tapes #canyes #santvincençdelshorts #restaurantes #restaurants #gastronomia #baixllobregat #barcelona #lagastroteka

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now