Quantcast

“Tapes i Canyes” de Sant Vicenç dels Horts prepara la seva 5a edició per al proper mes de setembre de 2016

06.06.2016

 

Des que es va iniciar el 2012 fins avui, el Tapes i Canyes s'ha consolidat com una oportunitat de gaudir dels darrers dies de l'estiu amb amics i bona companyia. Els restaurants i bars de Sant Vicenç dels Horts, un any més, ens sorprendran amb un refresc i una petita meravella gastronòmica a les mans. Així que ja ho sabeu aneu reservant dates.

 

Tapes i Canyes de Sant Vicenç dels Horts se celebrarà de l’1 a l’11 de setembre de 2016.

 

No obstant, si voleu gaudir de la gastronomia de Sant Vicenç dels Horts,… Aquí us deixem unes quantes recomanacions dels millors restaurants de Sant Vicenç dels Horts, una bonica població del Baix Llobregat a Barcelona, o dinar o sopar és tota una experiència.

Please reload

Secciones
Secciones
Please reload

Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now