Quantcast

1ª MOSTRA GASTRONÒMICA DE MOLINS DE REI “Molins de Rei BdeGUST”.


Del 16 de maig al 18 de juny es podrà gaudir d’una oferta gastronòmica sense precedents a 41 restaurants de Molins de Rei. “Molins de Rei BdeGUST” oferirà durant les primeres dues setmanes tapes i platets a 3 euros, i durant les tres següents menús d’entre 25 i 35 euros fets a partir de producte fresc i de proximitat. També hi haurà quatre demostracions de cuina en viu al Mercat Municipal de Molins de Rei.

Els propers dies es menjarà especialment bé a Molins de Rei. I és que entre el 16 i el 29 de maig, 36 bars i restaurants de Molins de Rei oferiran tapes i platets singulars acompanyats d’una copa de vi o d’una canya de cervesa Damm a un preu de 3 euros. I quan acabin les tapes començaran els menús gastronòmics fets a partir de producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i de productes de proximitat cultivats per membres de l’Associació de Pagesos de Molins de Rei. Els menús tindran un preu d’entre 25 i 35 euros i es podran degustar en 9 restaurants de la vila entre el 30 de maig i el 18 de juny.

En el marc del “Molins de Rei BdeGUST” també s’ha previst la celebració de quatre showcookings a la Sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. Concretament hi haurà les demostracions de cuina en directe del Restaurant El Tast (18 de maig), Restaurant Ca La Mirelis (25 de maig), Restaurant La Peni (1 de juny) i Restaurant L’Àpat (8 de juny). Totes les demostracions tindran lloc a les 18.00h.

#MolinsBdegust #Molinsgastronomic

Troba els millors restaurants del Baix Llobregat. Per dinar o sopar al Baix Llobregat en família, en parella o en grups d'amics. Consulta l'oferta de LaGastrotekaOnline"

#molinsderei #gastronomia #molinsBdegust #barcelona #baixllobregat #restaurants #cuina #menjar #dinar #sopar #gastroteca

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now