Quantcast

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot… I es regala justícia i responsabilitat


14 de maig, dissabte, a les 12:30h. Sant Boi de Llobregat. Plaça Catalunya.

En motiu del Dia Mundia pel Comerç Just, l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha organitzat una sèrie d'activitats a la plaça Cataluya, i Tanaka Teatre hi participa amb La Botigueta, un espectacle de teatre i titelles per a tota la família on el públic decideix i construeix com fer un consum responsable.

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, cafè, pots de conserva, productes gourmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que La botigueta no és un comerç qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.

Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?

Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!

"Troba els millors restaurants del Baix Llobregat. Per dinar o sopar a Sant Boi en família, en parella o en grups d'amics. Consulta l'oferta de LaGastrotekaOnline"

#comerçjust #santboi #teatre #lagastroteca #comprar #compraresponsable

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now