Quantcast

Ruta de la Tapa Viladecans. El tomàquet i la carbassa productes estrella


El tomàquet i la carbassa són dos productes de proximitat que destaquen, segons Domingo Morilla, president del Gremi d'Hostaleria de Viladecans “per la seva gran qualitat i perquè tenen una àmplia estacionalitat”. Viladecans, que aporta 550 hectàrees al Parc Agrari del Baix Llobregat, vol reivindicar-se com productor de totes les fruites i verdures de l'horta del Baix. Aquests dos productes són les estrelles d'aquest any: l'any vinent s'escolliran segurament d'altres. “A diferència d'altres municipis, que situen tot el protagonisme en un producte, a Viladecans volem parlar de tots, perquè en tenim de tot; cireres, carxofes, espàrrecs, faves, bledes, tomaquets, carbasses...”, va explicar Morilla en la presentació de la sisena edició de Fira Tapa i la setena de la Ruta de la Tapa de Viladecans 2016.

Del 7 al 21 de maig més d'una vintena de restaurants de Viladecans oferiran una tapa i una beguda per tres euros. Seran tapes de creació pròpia, també lligades als productes de proximitat i, en especial, als dos promocionats, tomàquet i carbassa. Aquells que tastin nou tapes podran participar en el sorteig d'un regal, segellant el seu passaport a cada punt de la ruta. També es podrà votar per escollir la millor tapa popular. Un jurat especialitzat proclamarà la seva elecció al final.

"Troba els millors restaurants del Baix Llobregat.

Per dinar o sopar a Viladecans en família, en parella o en grups d'amics. Consulta l'oferta de LaGastrotekaOnline"

#RutadelaTapaViladecans #Firatapa #Viladecans #Restaurants

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now