Quantcast

Torna la 4a Fira de la Cervesa Artesana de Begues. “Begues Beer Town”

El proper 16 d’abril d’11 a 23 hores, aquells que sou amants de la cervesa podreu gaudir a Begues de la 4a Fira de la Cervesa Artesana.

L’esdeveniment gastronòmic, organitzat per l’associació Begues Beer Town, es desenvoluparà al voltant de la Pl. de l’Ateneu aplegant empreses productores de cervesa, establiments de restauració i actuacions musicals durant tot el dia.

Durant la jornada es podrà visitar la Cova de Can Sadurní de Begues on es va trobar la primera cervesa d’Europa, i l’esdeveniment cerveser estarà amenitzat pels grups de música Please, La Birra Band,Soulkillers, The Chronicles, Shake i la col.laboració especial de Combo de l’escola de música de Begues.

A la Fira trobareu les millors marques de cervesa artesana del Baix Llobregat per poder fer un tastet o dos: Dolina-Begues, Reptilian Espiga, Jara, As, Quer, Hope, Lo Vilot, Crápula, La nit, Gatgraz, Encantada i Fondi.

Com a establiments restauradors adherits, gaudireu de les especialitats gastronòmiques de: Restaurant Arrels, Bar-Restaurant El Cim i Restaurant Montau.

Us hi esperem a Begues per prendre junts una cervesa, artesana sens dubte!!

"Troba Els millors restaurants del Baix Llobregat.

Per dinar o sopar al Baix Llobregat en família, en parella o en grups d'amics consulta l'oferta de LaGastrotekaOnline"

#firadelacervesaartesanadebegues #begues #cervesa #artesana #restaurantarrels #restaurantsdebegues #dolinacervesabegues #hope #lovilot #encantada #lagastroteka #baixllobregat #gastronomia

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now