Quantcast

Fira d’Espàrrecs a Gavà. GastroGavà. Els dies 24, 25 i 26 d’abril


GastroGavà és una acció gastronòmica que té com a protagonistes la restauració gavanenca, l’Espàrrec de Gavà i el producte de proximitat. És una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Agrupació de Restauradors de Gavà, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT). Al centre de les activitats de la Fira de l’Espàrrec (plaça de Jaume Balmes), GastroGavà engunay, una vegada més, oferirà al visitant degustacions de qualitat amb espàrrecs de Gavà i productes autòctons elaborats pels cuiners dels restaurants de Gavà.

COMPRA DE TIQUETS: Aquest any a les guixetes del GastroGavà podreu obtindre els tiquets que, per 10€ us dónen dret a 4 tapes i 2 quintos Moritz i per 3 € podreu assaborir 1 tapa i un quinto Moritz.

Com a novetat d’aquest any, la sessió de diumenge a la tarda, de 16:30 a 18:30 hores, s’inaugurarà la proposta Cocktails & Cakes, una oportunitat per tastar reposteria creativa acompanyat bona música i cocktails.

UBICACIÓ DE L’ACTIVITAT: Plaça de Jaume Balmes de Gavà DIES: 24, 25 i 26 d’Abril 2016

Els participants en l’espai gastronòmic de la 62a edició de la Fira d’Espàrrecs de Gavà han estat els següents restaurants a Gavà:

- Restaurant Ermita de Bruguers - La Tapería de Gavà - La Molleteria - Restaurant Major Trentasis - Martin’s - Restaurant Pizzeria Margu - Sunset Burguer - Restaurant Masia Solior - Tastamm Burguer & Gin - Croissanteria Héctor - Juansi Bar Aragón - Forn M. Cruz, SL. - Solcafé Gavà

#Gastrogava és un projecte de l’Ajuntament de Gavà

produït per AGT

#FiradespàrrecsdeGavà #BaixLlobregat #gastronomia #restaurants #Gastrogavà #firatapa #moritz #quinto #espàrrecs #gavà

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now