Quantcast

Comença la 8a edició de IWINETC el congres d'enoturisme a San Esteve Sesrovires

04.04.2016

 

El IWINETEC és uns dels congressos anuals més importants d’enoturisme a escala mundial, que aquest any serà acollit pel municipi de Sant Esteve Sesrovires a  l’Hotel Barcelona Golf, i que s’emmarca en el conjunt d’accions vinculades a l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016.

 

L’objectiu d’aquest congrés és conèixer els professionals del vi i el turisme, intercanviar idees amb altres professionals d’aquests dos sectors per establir noves relacions comercials i conèixer les últimes innovacions.

 

L'esdeveniment constarà de dos dies de congrès amb més de 30 xerrades, presentacions, taules rodones i tallers, i amb l’assistència de desenes de professionals del vi i el turisme gastronòmic de diversos països. I, el tercer dia, el 7 d’abril, tindrà lloc un workshop amb operadors turístics especialitzats en aquest sector per comercialitzar el conjunt de l’oferta turística de la comarca del Baix Llobregat, centrada especialment en gastronomia i visites d’interès cultural-turístic.
 

 

"Els millors restaurants del Baix Llobregat. Per dinar o sopar al Baix Llobregat en família, en parella o en grups d'amics els trobaràs a l'oferta de LaGastrotekaOnline"

Please reload

Secciones
Secciones
Please reload

Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now