Quantcast

ARRIBA EL WEEKEND DE TAPES A GAVÀ


Primavera Weekend, que se celebrarà els dies 19 i 20 de març. Consisteix en un cap de setmana de festa amb activitats adreçades per promoure l’increment de les vendes i el consum als establiments de la ciutat mitjançant un esdeveniment de ciutat on es creïn sinergies entre empreses i entitats locals.

Durant el cap de setmana s’ambientaran els carrers comercials de la ciutat i les entitats locals sortiran al carrer per oferir-nos diverses i variades actuacions. Les activitats programades compten amb la col·laboració de l’Associació de comerciants l’Illa de Gavà, la Unió de Botiguers, l’Agrupació de Restauradors de Gavà i els Mercats Municipals.

El Primavera Weekend es divideix en tres accions que es desenvoluparan de forma paral·lela: Weekend de Shopping, Weekend de Tapes i Weekend de Festa. Tot plegat, amb l’objectiu de potenciar les vendes al comerç de la ciutat, l’ús intensiu de la restauració local i la difusió de les activitats promogudes per les entitats culturals del municipi.

Adreça on té lloc l'activitat:

Illa de vianants, Rambla de Gavà i Torre Lluc

Data celebració:

19 i 20 de març

Horari de visita:

d'11 a 21 h.

"Els millors restaurants del Baix Llobregat. Per dinar o sopar al Baix Llobregat en família, en parella o en grups d'amics consulta l'oferta de LaGastrotekaOnline"

#Gavà #weekend #tapes #primaveraweekend #restaurants #dinar #sopar #amics #parella

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now