Quantcast

HOTEL TAPA TOUR: LES MILLORS TAPES D'AUTOR DE BARCELONA


31 xefs, 3 consolidats amb estrella Michelin al costat de nous talents, competiran en la primera edició d'Hotel Tapa Tour de Barcelona.

Hotel Tapa Tour Barcelona dóna a conèixer el jurat, els premis i les 62 tapes a concurs d'aquesta primera edició.

El xef del Restaurant Capritx amb una estrella Michelin, Artur Martínez, al capdavant del jurat que valorarà totes les tapes a concurs.

Els beneficis de les Tapes Solidàries aniran destinats a 23 causes socials i mediambientals.

El públic podrà participar en el sorteig de suculents premis, sopars, còctels, nits d'hotel, circuits de spa...

Hotel Tapa Tour presenta la primera ruta-concurs de tapes d’autor per hotels urbans del territori nacional. La primera edició d’Hotel Tapa Tour Barcelona se celebrarà del 6 al 17 d’abril. Hi participaran 31 hotels de 4 i 5 estrelles dels districtes barcelonins d’Eixample, Ciutat Vella, Sant Martí, Les Corts i Sants - Monjuïc.

La iniciativa està dedicada a la promoció de la gastronomia hotelera a través d’un element tan arrelat en la nostra cultura popular com són les tapes. El repte d’Hotel Tapa Tour és obrir la restauració hotelera al carrer i reivindicar l’hotel com a punt de trobada gastronòmica, no només per al públic estranger, sinó també per al públic local, generant vincles emocionals entre els hotels i els seus veïns, i trencant la barrera psicològica que els separa.

Entre els 31 xefs d’aquesta primera edició, tres tenen una estrella Michelin com són; Marc Gascons del Restaurant Informal (The Serras Hotel Barcelona), Giuseppe Iannotti xef del Restaurant Le Buchon (Mercer Hotel Barcelona) o el Restaurant Loidi (Condes de Barcelona) de Martín Berasategui amb Jordi Asensio al cavdavant. Per altra banda també comptem amb xefs de llarga trajectòria com Reza Azimian del Restaurant Santa Clara (AC Hotel Victoria Suites) format sota la direcció de Jean Luc Figueras, Stefan Winter, xef del Restaurant Batuar (Cotton House Hotel), que es va formar amb Arzak i també amb Nando Jubany.

UNA TAPA, UNA CAUSA

La iniciativa “Tapes Solidàries” d’Hotel Tapa Tour vol donar a conèixer les bones pràctiques dels hotels responsables i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la sostenibilitat ambiental, econòmica i social, no només en l’àmbit turístic, sinó també en la vida quotidiana. En la primera edició d’Hotel Tapa Tour Barcelona, cada hotel oferirà, fora de concurs, una “Tapa Solidària” els beneficis de la qual seran destinats a la causa social o ambiental escollida per cada establiment.

Les entitats escollides pels hotels que formen part de la primera edició d’Hotel Tapa Tour són: Acción contra el Hambre, Aldeas Infantiles SOS, Asociació Dit i Fet, Casals dels Infans, CIBERER, Depana, FEM, FERO, Fundació Pare Manel, Fundació Escó, Fundació EXIT, Fundación Fátima, Fundación Guné, Fundació Jubert Figueras, Fundació Pere Tarrés, Fundación Rotary Club de Barcelona Diagonal, Fundació Roure, La Casa dels Xuklis, Mary’s Meal, Medicos sin fronteras, Nutrición Sin Fronteras, Pallapupas i Unicef.

ELS HOTELS TAMBÉ SÓN GASTRONOMIA

Hotel Tapa Tour Barcelona és un projecte adherit a “Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia 2016“, un important programa d’un any de durada que té la gastronomia com a fil conductor i que està abanderat per l’Agència Catalana de Turisme (Generalitat de Catalunya).

Trobareu tota la info a: www.hoteltapatour.com #HotelTapaTour

"Els millors restaurants del Baix Llobregat. Per dinar o sopar al Baix Llobregat en família, en parella o en grups d'amics"

#tapas #barcelona #hoteles #restaurantes #baixllobregat #gastronomialocal #gastrono #gastronomía #hoteltapatour #millorstapesdautor

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now