Quantcast

Sabors de l'Horta 2016


Torna l'acció gastronòmica Sabors de l'Horta, que promou el producte local i de proximitat als restaurants del Baix Llobregat. La iniciativa del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat i dels restauradors de la zona passa dels 33 restaurants de l'edició anterior als 42 de l'actual. Els comerços amb què compta la iniciativa ofereixen durant tot l'any a les seves cartes propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l'horta del Baix Llobregat. Aquests productes gaudeixen del distintiu 'Producte FRESC del Parc Agrari', que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia de la comarca.

Els restauradors de Sabors de l'Horta treballen amb el producte emblemàtic del Baix Llobregat, la Carxofa Prat, i n'afegeixen d'altres com les cireres del Baix, els calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit agrari.

(Fuente: http://www.descobrir.cat)

"Los mejores restaurantes en el Baix Llobregat. Para comer o cenar en el Baix Llobregat en familia, en pareja o con grupos de amigos"

#saborsdelhorta #Km0 #carxofada #cireresdelBaix #calçots #baixllobregat #restaurants #gastrotekaonline #gastrotecaonline

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now