Quantcast

La cervesa del neolític té la seva seu a Begues

Begues, l’Institut de Cervesa Artesana i el Col·lectiu per a la recerca de la prehistòria i l'arqueologia del Garraf (CIPAG) recreen la cervesa neolítica trobada en la cova de Can Sadurní.

La cervesa oposada en les excavacions de la cova de Can Sadurni a Begues és la més antiga d'Europa.

El treball consisteix en una imitació de la cervesa de l'època elaborada a partir d’artemisa, ordi, marialluïsa, mores i mel, tal com es feien les cerveses prehistòriques.

La compra de la cervesa "Encantada" suposarà, segons l'acord de col·laboració entre el CIPAG i l’Institut de Cervesa Artesana, una ajuda per finançar el treball de recerca que l'equip d'arqueòlegs duu a terme a la zona.

Els arqueòlegs del CIPAG fa més de 35 anys que treballen en les excavacions de la cova de Can Sadurní i a finals del 2013 van exhumar quatre esquelets enterrats fa més de 6.400 anys.

Anteriorment, en la cova de Can Sadurní, a la comarca del Baix Llobregat, ja s'havien descobert les restes de cervesa més antics d'Europa.

"I per dinar, a la nostra Gastroteca, La Gastrotekaonline, trobaràs els millors restaurants a prop de Begues per rematar el dia amb un bon dinar en família, parella o amb amics"

#cervesa #artesana #encantada #begues #cova #CanSadurní #comer #dinar #sopar #cenar #restaurants #garraf

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now