Quantcast

LA CARXOFA DE SANT BOI. Turisme de proximitat i consum saludable

La Carxofada és una de les principals activitats del calendari festiu de Sant Boi i un dels principals reclams turístics de la ciutat.

El turisme de proximitat és una de les línies de treball més vinculada amb la promoció i l’aprofitament sostenible del privilegiat entorn natural del Baix Llobregat (forestal, agrícola i fluvial)

Sant Boi treballa també per promoure i estendre entre la població el consum de productes frescos, autòctons i saludables

El 33% de la superfície de Sant Boi és zona agrícola i conforma el conjunt de camps de conreu més extens del Parc Agrari del Baix Llobregat (una quarta part del total).

La carxofa és el producte agrícola més característic de Sant Boi i de bona part del Parc Agrari del Baix Llobregat, un signe d’identitat de l’agricultura santboiana i un dels productes més significatius de la cuina mediterrània tradicional.

Encuentra los mejores restaurantes en Sant Boi, Castelldefels, Viladecans… Para comer o cenar en el Baix Llobregat en familia, en pareja o con grupos de amigos"

#santboi #alimentos #carxofa #comida #baixllobregat #Km0 #comidasana #gastronomía

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now