Quantcast

Pel març CARXOFES! Anem a passejar pel Parc Agrari en bicicleta

Com a gran novetat d’aquesta edició, el protagonisme de la carxofa no es limitarà al dia de la Carxofada, sinó que Sant Boi organitza per primer cop El Mes de la Carxofa, concretament tot el mes de març

L’Ajuntament ha convidat tots els restaurants de Sant Boi i bars locals a adherirse a la campanya gastronòmica Mes de la Carxofa de Sant Boi oferint un menú de degustació, un plat, una tapa, un entrepà... amb la carxofa com a ingredient principal

L’empresa Damm ha anunciat que organitzarà, del 10 al 20 de març, la Ruta de la Tapa de la Carxofa als establiments de Sant Boi que s’hi vulguin sumar per oferir una tapa de carxofa combinada amb un ‘quinto’ de cervesa

Hi ha altres activitats previstes al llarg del mes, com ara una passejada amb bicicleta tots els diumenges per visitar un camp de carxofa i tallers infantils de cuina saludable als mercats municipals. La cooperativa local Sombici n’és l’organitzadora.

L’Ajuntament organitza també, en col·laboració amb l’associació de comerç Sant Boi una gran botiga, tallers infantils de cuina saludable als mercats municipals

Punts de venda habituals de carxofa

Mercat de Pagès, mercats municipals, fisas i altres pagesos de Sant Boi

http://www.sombici.cat/

"Encuentra los mejores restaurantes en Sant Boi, Castelldefels, Viladecans… Para comer o cenar en el Baix Llobregat en familia, en pareja o con grupos de amigos"

#santboi #gastronomía #baixllobregat #gastroteca #carákter #carxofa

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now