Quantcast

TORNA EL FESTIVAL RUBRIFOLKUM 2016 a Sant Boi de Llobregat


El RUBRIFOLKUM és un Festival de música neo folk creat i gestionat per l’Associació Musical Qui hi ha?. El Festival va néixer l’any 2011 per donar a conèixer les propostes de renovació de la música d’arrel que es fa al nostre País i arreu de l’Estat l’estranger i apropar-la a la ciutat de Sant Boi i a la comarca del Baix Llobregat, amb l’objectiu de crear nous públics d’aquest gènere musical i enriquir l’oferta musical i cultural santboiana. El Festival, en la seva sisena edició segueix apostant per la programació de concerts però també per l’ensenyament musical especialitzat a través de tallers a càrrec d’alguns dels músics que participen al Festival i de l’Associació.

PROGRAMACIÓ 2016

Divendres 11 de març 2016-Teatre de Cal Ninyo-Hora: 22:00

Preu: 6 € ( abonament festival 10€ )

ORQUESTRINA TRAMA

Orquestrina Trama neix a mitjans de l’any 2013 entre la Cerdanya i l’Alt Urgell. Els membres d’aquesta formació som un grup de joves fortament vinculats amb la música i cultura tradicional del Pirineu, ja que hem tingut el privilegi de viure, conèixer, aprendre, créixer i restar en aquest territori. La nostra il·lusió és fer reviure melodies i cançons que amagades rere les nostres muntanyes defineixen de la millor manera una forma de viure i entendre el món ben peculiar. Inspirats en les músiques de ball que sonaven temps enrere a les places dels pobles del nostre racó, fem ballar a aquells que ens escolten donant un toc juvenil a la música que fem i fent de la festa una festa de tots. Us animeu a ballar-nos?

http://www.orquestrinatrama.cat

24 RUMBES PER DIATÒNIC

Si en fa d'anys que toquem rumbes! I en fa forces, també, que les toquem amb l'acordió diatònic. La intenció és aplegar-ne un bon feix, 24, en un llibre-cd. Des del seu naixement, la rumba catalana s'ha difós amb una imatge clara: veu, guitarra i percussions senzilles. Ara, d'uns anys ençà, mercès a la revifalla del diatònic i la feina d'un bon grapat de conjunts i artistes, el diatònic s'ha empeltat a aquest paisatge i s'ha fet seva la fórmula màgica de la rumba. Una escudella ben genuïna i que triomfa allà on va. Arreu dels Països Catalans, fins l'infinit i més enllà! El trio capitanejat per en Carles Belda al diatònic, en Rafalito Salazar a la guitarra i en Joanet de Mataró als bongos ens presenten aquest llibre-CD editat al 2015 i 3er millor disc de folk per la crítca d’Enderrock al 2015.

Dissabte 12 de març 2016-Teatre de Cal Ninyo-Hora: 22:00

Preu: 6 € (abonament festival 10€)

NIAMH TRIO:

Niamh trio és un trio procedent de Barcelona format el 2014 que busca un so personal per a les melodies tradicionals procedents de Galicia, França i Irlanda. Aposten pel format de trio gràcies a la versatilitat dels seus membres amb l’única intenció d’oferir un directe fresc

donant-li protagonisme a la gaita gallega, el violí i l’acordió. El seu repertori va dirigit al ball folk combinant les melodies tradicionals amb dinàmiques i sons més actuals. Niamh significa en gaèlic: brillant, radiant.

https://www.facebook.com/NiamhTrio/

TRIM:

TRIM, el nou trio format per Luís Peixoto, Fernando Barroso i Pedro Fariñas barreja la gaita gallega amb les cordes, aportant la seva visió de la música instrumental actual, amb composicions pròpies i reminiscències de les músiques populars de Galícia i Portugal. La seva trajectòria individual, el seu bagatge i la seva versatilitat adquirida en el fet de participar a nombrosos projectes, fan d'aquest, un trio amb una sonoritat peculiar i amb cert aire innovador al panorama folk actual.

https://www.facebook.com/TRIM-245323592288907/

www.quihiha.cat/rubrifolkum

@Rubrifolkum // #Rubri2016

"Encuentra los mejores restaurantes en Sant Boi, Castelldefels, Viladecans… Para comer o cenar en familia, en pareja o con amigos en el Baix Llobregat"

#carákter #baixllobregat #gastronomía #gastroteca #barcelona #restaurantes #festamajor #rubrifolkum #música

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now