Quantcast

Baix Llobregat patrimoni, història i gastronomia


Els orígens agrícoles de la comarca del Baix Llobregat ofereix una extensa gamma de productes autòctons. Cireres, espàrrecs o carxofes, així com el premiat pollastre de la raça Prat –distingit per la Unió Europea--, són alguns exemples dels ingredients que caracteritzen la gastronomia comarcal. Els restaurants i restauradors del Baix Llobregat s’han basat en aquests productes típics per configurar un catàleg de plats que fan de la seva cuina un signe distintiu de qualitat. Una comarca que aglutina les ciutats i pobles d'Abrera, Begues, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Esplugues de Llobregat, Gavà, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, La Palma de Cervelló, El Papiol, El Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat, Vallirana i Viladecans.

Ciutats plenes d'història, patrimoni històric i natural i un seguit de rutes gastronòmiques per explorar sol, en parella, família i/o amics.

Foto: http://www.benremenat.cat

"Encuentra los mejores restaurantes en Sant Boi, Castelldefels, Viladecans… Para comer o cenar en familia, en pareja o con amigos en el Baix Llobregat"

#restaurants #baixllobregat #restaurantes #gastroteca #gastronomía #comeren

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now