Quantcast

La 32a Mostra i la Festa Major d'Hivern 2016 de Sant Vicenç dels Horts ja té programa oficial d&


La 32a Mostra Comercial i Agrícola i la Festa Major d’Hivern 2016 de Sant Vicenç dels Horts està a tocar. El programa d’enguany està conformat per una àmplia oferta d’activitats que vicentins i visitants podran gaudir intensament. Música, gastronomia, concursos i una extensa oferta cultural, entre d’altres, formen part de les propostes per a aquest 2016, dirigides a tots els públics i edats.

Com ja és costum en els darrers anys, l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i les diferents entitats vicentines permet mostrar una variada programació orientada a la participació de tothom: veïns, entitats, comerços i sector agrícola. Per aquest motiu, també s’ha configurat una atractiva oferta per a tothom, amb propostes per a grans i petits. Aquesta és, en definitiva, una extraordinària ocasió per als vicentins i vicentines de conèixer i assaborir l’enorme oferta cultural, comercial i agrícola de Sant Vicenç dels Horts i és, alhora, un excel·lent aparador per a la resta del territori, ja que ens permet mostrar les múltiples virtuts que disposa el nostre municipi.

La inauguració oficial de la Mostra 2016 a càrrec de l’alcaldessa Maite Aymerich i Boltà tindrà lloc el divendres 22 de gener, a les 10h, a l’estand institucional de la plaça de la Vila.

Podeu consultar el programa oficial d'actes aquí

Font: (http://www.svh.cat/actualitat/noticies/2016-01-08-sant-vicenc-dels-horts-es-prepara-per-a-la-32a-mostra-i-la-festa-major-dhivern-2016.html)

"Encuentra los mejores restaurantes en Sant Boi, Castelldefels, Viladecans… Para comer o cenar en familia, en pareja o con amigos en el Baix Llobregat"

#barcelona #Km0 #gastroteca #restaurants #baixllobregat #carákter #comida #restaurantes #alimentos #santvicençdelshorts #festamajor

Secciones
Secciones
Nuestros restaurantes

1/5
Eventos recientes
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now